Endelig i gang med DMR

TYT MD 380 DMR-radio.

Dette er min første DMR radio, TYT MD 380. Jeg kjøpte den av LB7FA, Terje Arntzen. Han er formann i Drammensgruppa. Det var LA5JK Jan Gunnar som var mellommann. Han kjente LB7FA. Jeg tenkte jeg ikke skulle ha en DMR-radio, men jeg ble bitt av basillen. På samme måten som FT8 og seinere FT4. Det er fint å ha flere bein å stå på. Seinere kjøpte jeg en TYT MD 2017 av LB4NI Kåre. Den har jeg solgt til LB2IG, Lars Henrik Jensen. Han brukte den noe i begynnelsen, men nå har det vært stille en stund. I disse koronatider er møtene våre innstilt inntil videre. Da kom LA5JK Jan Gunnar med ideen om å ha drop-in på lufta, på 242650, Drammenskanalen for DMR.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *